PATRICIA- Mamma till tre små!

– 14 dagar kvar till BF <3


Idag blir det lite ändring! Ska till BM idag istället för imorgon, idag är de också bara 14 DAGAR kvar till BF ♥ Känns som magen inte gör annat än & sjunker nedåt heller! och DET känns mellan benen må jag säga. Sen sitter jag och tänker såhär: Med Wilja va jag nästan gravid i en HEL månad till från och med nu! Och nu i skrivande stund förstår jag inte hur jag eller min kropp ska orka med de, ifall det blir så denna gång också. Jag kommer verkligen att gå av, inuti & utanpå!

Ska till barnmorskan och kolla upp de som lixom är väldigt blött …
Flytningar har börjat komma, och det i massor! vattniga, och helt utan lukt? Jaja, ni som är känsliga håll för ögonen! Här skriver jag vad jag vill. Så ska kolla om de hänt något där inne, eller jag ska försöka få min barnmorska att göra de iallafall.

HÅLL FÖR TUMMARNA ATT JÄRNVÄRDET HAR ÖKAT FRÅN 100…. Vill inte få de genom armen! ”/
Nä nu är de på med kläderna och iväg till förskolan och lämna de hoppande lilla trollet här hemma!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josephinewestling - Mamma till Vira

    jag tror du har börjat sippra. Det gjorde jag utan att jag märkte nått. Det var därför jag blev igång satt fort när jag gick över 11 dagar för det var jätte lite fostervatten kvar. för jag tänkte inte på att det var vattnet som sippra när jag hade flytningar..

    kraam

  2. Alexsandra

    Håller tummen och tån för att de börjar hända ngt nu låter ju lite som de och eftersom du haft så mkt sd/förvärkar så borde de snart vara redo slutspurt!! Sjukt hur fört tiden går, har ju följt dej sen du väntade wilja!! Kram

stats