PATRICIA- Mamma till tre små!

Snälla tomten.

20131124-203344.jpg

Vet ni något, eller har något tips om vart jag kan söka så hojta snälla till! Måste fylla ut mina timmar, och är öppen för alla förslag. Har jobbat i matbutik, handelsbutik (kläder, skor) säljare , restaurang, hemtjänst, vårdbiträde samt personlig assistent.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Vikariepoolen i Huddinge kommun söker personal. Specifikt till ett boende som heter vårby allé. Prata med dom. Nummer kan du söka dig fram till på Huddinge kommuns hemsida. Har bara nummer till telefonisterna som gör bokningar, men det kanske kan vara nåt ändå?
    08/53530904
    Testa! Och lycka till 🙂

  2. J

    Du borde skriva in dig som timvikarie på förskolorna i ditt område. Det behövs alltid tillgängliga timmisar! Speciellt vid vinterhalvåret då många blir sjuka 🙂

  3. S

    Hej:)
    Mobilizera söker personal (Telefon butik, ska kolla exakt vem du ska kontakta)
    Belleshoes (skobutik) är i behov av personal, vet dock inte om det är heltid eller deltid eller tim.
    Sen har du fullt med cafe och resturanger i kista Galleria Food court som brukar ta emot personal speciellt nu under jultider.

    Sen finns det möjlighet att få en utb av arbetsförmedlingen vet dock inte kraven.

    http://www.jbkompetens.se/ har en massa bra yrkes utb som leder till jobb! Dom är inte så farligt långa heller..Men dom leder till jobb vet hur många som helst som fått jobb efter den utb.

    Kramar.

  4. Elin

    Kan du inte skriva upp dig på vikariepool? Finns för både dagis och skola. Barn kan du ju hantera och bild/slöjd vikarie passar väl jättebra?

stats