PATRICIA- Mamma till tre små!

13 år igen!

Ja, regn! Får man säga att jag faktiskt behövde det idag? Gör mig absolut ingenting! riktigt mysigt att höra de slå mot fönstret, krypa ner under filten och tända upp lite ljus! Men imorgon får de gärna bli sol igen! 😉 Jag och lillan har haft en super bra dag! Gick ner till centrum på promenad, hon slockna halv vägs! hade ett utmärkt sällskap, passade på att ta en lång promenad medan. Åt lite pannkakor till lunch, strosa omkring nere i centrum! Sen hem igen, började små jogga lite för att känna hur knät kändes. Blev så lycklig, gjorde inte så ont! Men som sagt, gjorde lite intervaller och det funkade. Sakta men säkert kanske jag kan börja försiktigt igen, ytte pytte kliv! Jag som vill springa tjejmilen, hoppas verkligen jag kan träna upp knät och musklerna för att orka med det. Gick upp i trappan, och kände lite känningar igen. Men nu är det borta! Jag håller varenda tumme och tå.

Har ordnat lite inför morgondagen, en Jennifer & Patricia dag! Jag längtar, jag längtar mest till att få göra mig i ordning…. man gör de inte på samma sätt längre! så nu är jag 13 igen.
Hoppas ni haft en fin dag♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats