PATRICIA- Mamma till tre små!

1 månad idag.

20140404-095558.jpg

Mycket träningsinspirerat nu för tiden, men de har blivit så viktigt och så roligt för mig just nu! Har nog aldrig känt mig såhär motiverad någonsin, och det är så sjukt kul när man ser resultat som börjar dyka upp. Idag firar jag en månad på gym! Bara en enda, men jag har hållning som en helt annan människa idag än för bara en månad sedan.

På instagram frågar många om vad fan jag har gjort, hur mina matvanor ser ut, vilka övningar jag gör. Jag säger det igen, jag gör de som funkar på mig och jag lär mig hela tiden! Jag är okunnig och vill inte dela med mig för mycket utav övningar som kan vara fel gjorda. Jag youtubar mycket och tar över, läser många bloggar för att finna inspo.

Det viktigaste med den här resan är att ha insett att smal är inget jag vill vara! Allt jag kan är bara dieter, har ”bantat” till och från sedan jag var 13 år och jag kan verkligen inte det här med att öka i vikt, hur man ska träna, vad man ska äta och inte. Men jag försöker, läser mycket och vill lära mig.

Träningen har idag blivit så mycket roligare för jag eftersträvar inte längre pinnar till ben, inte en muskel på kroppen bara svag & smal. Att inte äta kolhydrater gör vem som helst galen! Då tappar man också motivationen till att fortsätta! Iallafall jag, man går på en strikt diet och är jätte duktig och förstör kroppen under 1 månad! Sen går man upp allt igen.

Så nu är det dags att öka, våga få former, känna sig stark & sund!
Bara att fortsätta 🙂

Träning dag 1

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Michelle - mamma till Leona

  Jäkla va duktig. Du ger mig verkligen inspiration till att träna, nu var det iof bara 2,5 månad sen jag födde men ändå. Fortsätt med dina träningsinlägg, uppskattar dom jätte mycket. Och gärna lite tips på mat, gjorde iordning kesoplättar imorse efter att du postat din bild 🙂 Kram

 2. Sara

  Du är så duktig! Vilken inspo 🙂 Vill tipsa dig om en bra sida för träning. Den finns på instagram och har även en egen hemsida. @mrrofficial på insta och hemsidan minresaraknas.se. Kolla in dem vettja. Hoppas ni får en mysig helg!

 3. Diana DeMarkey

  Alltså du är så grym, så duktig, så motiverad. Det är bra, va sån, fortsätt så. Du kommer att nå ditt mål just för att du är så fokuserad som du är. Det är bara att pissa på alla idioter som inte kan säga detsamma och se hur duktig du är och långt du kommit. Det brukar vara avundsjuka eller bara hat till sitt egna liv egentligen. Men förstår att det kan vara tufft ibland. Anmäl så kommer vi ut ifrån det här någon gång.

  Fortsätt vara du, för du är en härlig tjej!

stats